Ušetřete finance pronájmem vozu v Praze

Finanční tipy

Půjčovna dodávek a užitkových vozidel s exkluzivními výhodami Dodávky Express nabízí bezkonkurenční služby a ceny pro své klienty. Plaťte a využívejte jen ty služby, které skutečně potřebujete. Nenechte se omezovat počtem najetých kilometrů. Nakonfigurujte si svoji dodávku podle vašich potřeb a užívejte spousty dalších výhod, které půjčovna dodávek nabízí.

Exkluzivní výhody pro klienty

Pro klienty nabízí půjčovna dodávek široké výhody a speciální balíčky, které nemají obdoby. K dispozici je neomezený počet kilometrů. Žádný limit na počet najetých kilometrů ani časové omezení. Vyberete si vůz, zaplatíte za jeho pronájem a užíváte ho podle toho, jak potřebujete. Půjčení dodávky není omezeno ani hranicemi. Půjčení je k dispozici i do zahraničí. Kamkoliv potřebujete.

Ušetřete finance pronájmem vozu v Praze

Pokud nenajdete vůz s vybavením, které potřebujete, můžete si vybrat jeden ze speciální balíčku. To se hodí v případě, že stěhujete nebo převážíte cenné věci. Balíček na míru, vám ušetří starosti a čas. Převážení cenných věcí, je navíc hlídáno pomocí satelitního a elektronického zabezpečení vozidla. Jestliže bude vůz odcizen, je možné ho ihned lokalizovat.

Všechny vozy mají výborný technický stav. Autopůjčovna dodávek poskytuje pouze moderní a prověřené vozy v dokonalém technickém stavu. Jako bonus pro všechny zákazníky mají platnou dálniční známku pro ČR. To vše bez navýšení ceny nebo skrytých poplatků.

Pokud plánujete cestu se zapůjčenou dodávkou do zahraničí, rozhodně využijte připojištění MaxCare, které obsahuje nulovou spoluúčast při nehodě s cizím zaviněním nebo odtah vozidla v rámci EU zcela zdarma. Dodávky Express garantují pro své zákazníky nejnižší ceny v Praze a okolí. Zaplatíte tak méně peněz, ale získáte služby a balíčky za které si musíte jinde připlatit.