Vyzkoušejte prověřenou nebankovní půjčku – ZDARMA

Finanční tipy

Dnes jsme si pro Vás připravili tip na prověřenou nebankovní půjčku, kterou v rámci akční nabídky „první půjčka zdarma“ můžete získat s RPSN 0 %. Chcete vědět více? Čtěte dále!

 

Ona výhodná nabídka pochází z dílny společnosti Zaplo Finance, která všem novým klientům, kteří požádají o částku do 7 500 Kč, nabízí rychlou půjčku zdarma. Přesně tak, nepřeplatíte ani 1 Kč, RPSN této půjčky se rovná 0 %.

Jediné, co musíte pro získání této půjčky udělat, je vyplnění žádosti na internetových stránkách zaplo.cz a projít schvalovacím procesem. Peníze z půjčky Vám budou zaslány na běžný účet (tj. žádné omezení v podobě zasílání peněz skrze složenku či docházení k obchodním zástupcům společnosti).

Splatnost půjčky si můžete nastavit až na 30 dnů, což je v případě většiny z Vás doba, během které Vám přijde další výplata, ze které půjčku můžete pohodlně splatit.

Rychlá půjčka od Zaplo uspěla i u odborné poroty

Férovost nabídky potvrzují i nezávislí odborníci portálu Bankovni-poplatky.com, kteří společnost Zaplo umístili na 2. místo mezi zkoumanými poskytovateli nebankovních půjček (více informací o tomto porovnání se dočtete na těchto stránkách on-line magazínu iDNES.cz).

Zaplo půjčuje více jak 5 000 Kč

Společnost Zaplo Finance pak, na rozdíl od vítěze testu, nabízí novým klientům půjčky zcela zdarma a navíc, poskytuje půjčky i nad hranici 5 000 Kč.

Zaplo Finance pak také při poskytování půjček nevyužívá nekalých praktik a peníze poskytuje za transparentních podmínek dle zákona o spotřebitelském úvěru (který je na poskytovatele nebankovních půjček „tvrdší“, než občanský zákoník, dle kterého řada společností poskytuje své půjčky).

Půjčujte si u prověřeného poskytovatele rychlých nebankovních půjček

Neriskujte tedy v případě přechodného nedostatku financí, požádejte o rychlou půjčku u prověřené společnosti, kterou navíc, pokud jste novým klientem společnosti Zaplo Finance, nepřeplatíte ani o korunu. Vyhnete se tak tomu, že Vás nadměrné úroky svrhnout do dluhové spirály, či že se Vás poskytovatel nebankovní půjčky bude snažit připravit o velkou část Vašeho majetku.